Kohteet

P-Louhi

P-Louhi on Turun ydinkeskustan vilkkain ja keskeisin pysäköintihalli. Avarassa hallissa on 600 lämmintä ja valoisaa pysäköintipaikkaa kahdessa kerroksessa. Hissit hallista nousevat suoraan kaupungin ydinkeskustaan.

Johtavat kauppaketjut, sadat erikoisliikkeet, tavaratalot, ravintolat ja muut keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä. Myös muut Turun talousalueen yritykset tavoittavat asiakkaansa P-Louhessa.

P-Louhessa on kolme uloskäyntiä:
  1. Kävelykadun uloskäynti johtaa suoraan keskelle kävelykatua ja Hansa-kortteliin. Tämä uloskäynti on vilkkain, keskimäärin noin 20.000 ihmistä kuukaudessa käyttää tätä uloskäyntiä.
  2. Aurakadun uloskäynnistä on suora yhteys kauppatorille ja kävelykadulle. Tämä uloskäynti on toiseksi vilkkain, keskimäärin noin 15.000 ihmistä kuukaudessa käyttää tätä uloskäyntiä.
  3. Aleksandrankujan uloskäynnistä on pääsy Kauppiaskadulle.

P-Puutori

P-Puutori on keskeisellä paikalla sijaitseva pysäköintiratkaisu asioidessasi Turun keskustassa. Pysäköintipaikkoja on kaikkiaan noin 450 useammassa kerroksessa. Ylin pysäköintitaso tarjoaa 115 edullista paikkaa lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Halliin johtavat porraskäytävät sijaitsevat puutorin joka kulmalla. P-Puutori onkin luonnollinen valinta asioidessasi Terveystalossa, konserttitalolla, Turun Seudun Osuuspankissa tai muissa ympäristön yrityksissä ja liikkeissä.